8 Eylül 2017 tarihinde Üniversitemiz Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Ahmet YILDIZ, koordinatör yardımcıları Doç. Dr. Gökhan Demirtaş, Yrd. Doç. Dr. Ahmet KARAMAN, Yrd. Doç. Dr. İsmail KOYUNCU ve koordinatörlük personeli Senem KOÇ ve Uğur KAYA tarafından Atılım Üniversitesi Kurumsal Gelişim ve Planlama Koordinatörlüğü'ne ziyarette bulunuldu. 2017 yılında kurumsal dış değerlendirme sürecinden geçen Atılım Üniversitesinin deneyimlerinden faydalanmayı ve kalite yapılanmasını öğrenmeyi amaçlayan bu ziyarete Atılım Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. M. Yıldırım ÜÇTUĞ ve Atılım Üniversitesi Kurumsal Gelişim ve Planlama Koordinatörü Dr. Ahmet TUNÇAY ev sahipliği yaptı. Atılım Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. M. Yıldırım ÜÇTUĞ ve Atılım Üniversitesi Kurumsal Gelişim ve Planlama Koordinatörü Dr. Ahmet TUNÇAY'a teşekkür ederiz.

08 Eylül 2017, Cuma 212 kez görüntülendi