Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından yürütülmekte olan Kurumsal Dış Değerlendirme süreci kapsamında üniversitemizin değerlendirilmesi amacıyla 23 Ekim 2017 tarihinde Prof. Dr. A. Nihat BERKER, Prof. Dr. Suat TEKER, Prof. Dr. Yüksel ÖZDEMİR, Prof. Dr. Ahmet ÇARHAN, Doç. Dr. T. Turgay BİLGİN ve Leyla YİĞİT'ten oluşan değerlendirme takımı tarafından üniversitemize ön ziyaret gerçekleştirilmiştir. Yapılan ön ziyarette Değerlendirme Takımı üyeleri ile Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü, Rektör Yardımcıları, Genel Koordinatör ve Kalite Koordinatörü’nün katılımıyla tanışma toplantısı yapılmıştır. Ardından Afyon Kocatepe Üniversitesi Kalite Komisyonu üyeleri ile Değerlendirme Takımı görüşmesi yapılarak Üniversitemiz Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Ahmet YILDIZ tarafından kalite güvencesi ile ilgili kurumumuzdaki işleyiş hakkında sunum yapılmış ve Değerlendirme Takımı Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsa SAĞBAŞ ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Ahmet YILDIZ eşliğinde Ahmet Necdet Sezer Yerleşkesi, Merkezi Kafeterya, Merkezi Kütüphane, Merkezi Yemekhane, Beden Eğitimi Yüksekokulu ve Tıp Fakültesi’nin ziyaretleri gerçekleştirilmiştir. Son olarak Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa SOLAK ve Değerlendirme Takım Başkanı Prof. Dr. A. Nihat BERKER tarafından yapılan görüşme ile ön ziyaret tamamlanmıştır.

23 Ekim 2017, Pazartesi 210 kez görüntülendi