Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Kalite Komisyonu Başkan Vekili Prof. Dr. Şuayıp ÖZDEMİR ile Kalite Koordinatörü  Doç. Dr. Ali AVAN 8-12 Mayıs 2023 tarihleri arasında İspanya’nın Endülüs bölgesinde yer alan Cordoba Üniversitesi ve Granada Üniversitelerine ziyaretlerde bulundu.

Yapılan bu ziyaretlerde Cordoba Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Luna Santos ve Granada Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dorothy Kelly başta olmak üzere çok sayıda görüşme gerçekleştirilirken, yükseköğretimde kalite süreçleri üzerine karşılıklı görüşler alındı.

Ayrıca Doç. Dr. Ali AVAN tarafından Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR) Hazırlama Kılavuzu 3.1’de yer alan değerlendirme ölçütleri hakkında sunumlar gerçekleştirdi ve kurumların kalite süreçleri kapsamında yapmış oldukları planlar ve uygulamalar karşılıklı olarak paylaşılarak güçlü ve gelişmeye açık yönleri kapsamlı olarak değerlendirilerek görüşler paylaşıldı.

16 Mayıs 2023, Salı 108 kez görüntülendi