Üniversitemizde bu yılın haziran ayında stratejik plan güncelleme çalışmaları başlatılmıştır. Kalite ve strateji süreçlerinden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp ÖZDEMİR’in başkanlığında toplanan Stratejik Plan Güncelleme Ekibinde Kalite Komisyonu Üyesi Prof. Dr. Ahmet YILDIZ, Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Gökhan DEMİRTAŞ ve Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Gökhan KÜRKLÜ yer almıştır. Stratejik Plan Güncelleme Ekibi tarafından ön hazırlıkları yapılan çalışmalar, Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Kurulunun görüşüne ve ardından Senato oyuna sunulmuştur. 20 Ağustos 2020 tarihinde Strateji ve Bütçe Başkanlığına gönderilerek kesinleşen Stratejik planın güncellenmiş haline aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

2019-2020 Stratejik Planı (Güncellenmiş Versiyonu – 21 Ağustos 2020)

Bu stratejik planla birlikte kalite süreçleri açısından iki temel yenilik gerçekleşmiştir.

İlk yenilik politika belgeleri ile ilgilidir. Daha önce var olan Kalite Politikası Belgesine ek olarak Üniversitemizin misyon ve vizyonuna ilişkin aşağıdaki politika belgeleri tanımlanmıştır.

Eğitim-Öğretim Politikası

Araştırma-Geliştirme Politikası

Toplumsal Katkı Politikası

Uluslararasılaşma Politikası

Yönetim Politikası

İkinci yenilik ise öncelikli alanlar ile ilgilidir. Üniversitemizin öncelikli alanları ilk defa net bir şekilde stratejik planda yer almıştır. Üniversitemizin öncelikli alanlarının detaylarına stratejik planın başarı bölgesi başlığındaki aşağıdaki sayfalarından ulaşabilirsiniz.

Öncelikli Alanlar

 

04 Eylül 2020, Cuma 357 kez görüntülendi