AKÜ Kalite Koordinatörlüğü tarafından 27 Aralık 2021 tarihinde düzenlenen ikinci program ise Üniversite genelinde Öğrenci Memnuniyet Anketinin sonuçlarını değerlendirmek amacıyla çevrim içi atölye çalışması şeklinde gerçekleştirildi. Kalite koordinatörü ve koordinatör yardımcılarının rehberliği eşliğinde birim ve bölüm temsilcilerinin katıldığı grup çalışmaları, Zoom platformu üzerinden Breakout Rooms (Ara Odaları) özelliğinden yararlanılarak gerçekleştirildi.

Gruplar, Öğrenci Memnuniyet Anketi sonucunda ortaya çıkan geliştirmeye açık yönler üzerinde durarak, çözüm önerilerinde bulundular. Atölye çalışmasının çıktılarının maddeler haline getirilerek AKÜ Kalite Komisyonunun gündemine alınarak ilgili birimlere gönderilmesi planlanıyor.

Katılımcı Listesi

27 Aralık 2021, Pazartesi 479 kez görüntülendi