Üniversitemiz Kalite Yönergesi 8/1. maddesine göre, görev süresi dolan Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Gökhan KÜRKLÜ’nün yerine Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa YALÇIN Araştırma-Geliştirme alanından sorumlu kalite koordinatör yardımcısı olarak; Çay Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğretim elemanı Öğr. Gör. Sümeyye ÇENGELCİ ise Toplumsal Katkı alanından sorumlu kalite koordinatör yardımcısı olarak atanmışlardır.

Kaliteden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp ÖZDEMİR’in kalite komisyonunun ve koordinatörlüğün görevleri ve üniversitemizde kalite kültürünün yaygınlaşması için yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiği toplantıda Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Ali AVAN tarafından yeni atanan koordinatör yardımcılarına kalite süreçleri hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı. Prof. Dr. Şuayıp ÖZDEMİR yeni atanan koordinatör yardımcılarına görevlerinin hayırlı olmasını diledi.

29 Eylül 2022, Perşembe 144 kez görüntülendi