Üniversitemizde 2022 yılı Ağustos ayının sonunda öz değerlendirme süreçlerinin tamamlanmasının ardından 8 Mart 2021 tarihli Eğitim-Öğretim Yönergesinin dördüncü bölümündeki 11/2. maddesine göre öğrenci alan her programda program akran değerlendirme takımı, her yıl ekim ayı içinde program akran değerlendirme sürecini tamamlamalıdır.

Bu amaçla eğitim öğretim işlerinden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat PEKER’in başkanlığında gerçekleştirilen eğitimde, Kalite Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Koray KASAPOĞLU tarafından 30 Eylül 2022 tarihinde  akran değerlendirme süreçleri hakkında eğitim düzenlenmiştir. Bu eğitimde programların izlenmesi kapsamında Akran Değerlendirme sürecinin YÖKAK tarafından belirlenen kalite süreçlerindeki önemine, Üniversitemizdeki yasal dayanağına ve eğitim bilimlerindeki teorik alt yapısına değinilmiştir. Eğitim katılımcılardan gelen soruların yanıtlanmasıyla sona ermiştir.

30 Eylül 2022, Cuma 139 kez görüntülendi