Afyon Kocatepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 22-26 Mayıs 2023 tarihlerinde 9. düzenlenen Uluslararası Hafta etkinliğin kapsamında Letonya’da bulunan Riga Teknik Üniversitesi Kalite Yönetimi ve Sürdürülebilirlik departmanı yetkilileri Aija Medne,Ilze Grieze, Kristīne Pūga and Paula Jurģe üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğünde Erasmus+ KA131 değişim programı kapsamında eğitim alma faaliyetlerini gerçekleştirdiler.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Ali AVAN, Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa YALÇIN ve Öğr. Gör. Umut KEMEÇ’in yer aldığı faaliyetlerde üniversitemiz kalite süreçlerine ilişkin bilgilendirme sunumları gerçekleştirdi ve katılımcılar tarafından yöneltilen sorular yanıtlandı. Ayrıca, Riga Teknik Üniversitesi yetkilileride kendi üniversitelerinindeki kalite ve sürdürülebilirlik süreçleri hakkında AKU yetkililerini bilgilendirdi.

26 Mayıs 2023, Cuma 107 kez görüntülendi