Afyon Kocatepe Üniversitesi, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından uygulanan “Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP)” kapsamında değerlendirildi.
Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Güçlü Yavuzcan başkanlığındaki YÖKAK Değerlendirme Takımı, 26-30 Kasım 2023 tarihlerinde gerçekleşen saha ziyareti kapsamında Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde çeşitli akademik ve idari birimlerle, öğrencilerle, mezunlarla ve dış paydaşlarla görüşmeler gerçekleştirdi. Değerlendirme, Liderlik, Yönetişim ve Kalite, Eğitim ve Öğretim, Araştırma ve Geliştirme ve Toplumsal Katkı süreçlerini içeren çeşitli ölçütler altında “Planlama, Uygulama, Kontrol Etme ve Önlem Alma” döngüsü kapsamında gerçekleştirildi.
KAP Değerlendirme Takımı, hazırladığı “çıkış bildirimi” ile saha ziyaretini tamamladı.
Habere ilişkin detaylı bilgi için tıklayınız.
05 Aralık 2023, Salı 141 kez görüntülendi