Prof. Dr. Yılmaz YALÇIN başkanlığında aşağıda isimleri yer alan katılımcılarla 27 Temmuz 2020 Pazartesi günü saat 14:00’te rektörlük toplantı salonunda üniversitemiz proje kaynaklarının etkin kullanımı, üniversite-dışı kaynak kullanımının özendirilmesi ve projelere dış paydaş katılımının artırılması amacıyla yapılacak düzenlemelerin ilgili birimlere ilişkin yasal çerçeve dikkate alınarak tartışılmıştır. Bu toplantıda dış paydaş katılımı ve dış kaynak kullanımı 6/2/2020 tarih ve 2020/04 sayılı kararı çerçevesinde ele alınmıştır. Ayrıca bu toplantı öncesinde Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Gökhan Demirtaş, Kurum İç Değerlendirme ve kurumsal dış değerlendirme süreçlerinde araştırma-geliştirme faaliyetleri hakkında ilgili birim yöneticilerine aşağıdaki sunumu gerçekleştirmiştir.

Kalite Süreçlerinde Araştırma-Geliştirme Faaliyetleri

2020/04 sayılı Kalite Komisyonu Kararı

Katılımcılar

Prof. Dr. Yılmaz YALÇIN (Araştırma-Geliştirmeden Sorumlu Rektör Yardımcısı)