“Öğrenci Temsilcileri için Yükseköğretimde Kalite Süreçleri Eğitimi”, Kalite Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun tarafından çevrim içi ortamda gerçekleştirildi.

Üniversitemizde öğrenci konseyi seçimlerinin 1 Aralık 2021 tarihi itibariyle tamamlanmasının ardından öğrencilerimizin yükseköğretimde kalite güvencesi çalışmalarına katılımlarını artırmak ve öğrenciler arasında kalite kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla 20 Aralık 2021 tarihinde “Öğrenci Temsilcileri İçin Yükseköğretimde Kalite Süreçleri” başlıklı eğitim programı düzenlendi.

Kalite Koordinatörlüğü tarafından, Fakülte/Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarının birim ve bölüm temsilcilerine yönelik çevrim içi ortamda düzenlenen eğitim, Kalite Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun tarafından verildi. Eğitim kapsamında, “kalite kavramı ve amacı, PUKÖ (Planlama, Uygulama, Kontrol Etme, Önlem Alma) döngüsü olarak adlandırılan kalite güvence sisteminin aşamaları, üniversitelerde kalite süreçlerine duyulan ihtiyaç, paydaş kavramının yanı sıra üniversitede öğrencilerin karar alma süreçlerine katılımı” gibi konulara değinildi.

Sunum Dosyası

Katılımcı Listesi

Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü tarafından birim ve bölüm temsilcileriyle 27 Aralık 2021 tarihinde, öğrenci memnuniyet anket sonuçlarının görüşüleceği, kalite süreçlerine ilişkin görüş ve önerilerin alınacağı bir toplantının daha yapılması planlanıyor.

 

 

20 Aralık 2021, Pazartesi 556 kez görüntülendi