Üniversitemizdeki kalite geliştirme çalışmaları kapsamında Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Turizm Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu (TURAK) tarafından 21-24 Aralık 2019 tarihleri arasında yapılan incelemeler sonucunda akreditasyon almaya hak kazandı. Akreditasyondan sorumlu Kalite Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Kürklü, Turizm Fakültesindeki ilgili çalışmalara düzenli olarak katkı sağlamıştır.
Gerçekleştirilen incelemeler sonrasında kazanılan akreditasyon ile AKÜ Turizm Fakültesi Türkiye’de akredite olmuş ilk ve tek Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü olma özelliğine sahip oldu.
Haberin detayına ulaşmak için tıklayınız…
Akredite Olan İlk ve Tek Gastronomi Bölümü